Boijmans van Beuningen, The Netherlands

  • Boijmans-van-Beuningen-library_1

Boijmans van Beuningen, The Netherlands - ConstructorGroup Netherlands

Museum Boijmans Van Beuningen has completely renovated their entrance area. The entrance provides access to the brand-new print room. The area had to be a uniformity with the adjoining room, transparent, modern, and had to have a clear storage for engravings, drawings and books.

The solution

Museum Boijmans Van Beuningen was furnished by Constructor, in cooperation with projectmanagement Toornend Partners, architects Molenaar & Van Winden-Walraad and Museum Boijmans Van Beuningen. To make optimum use of space a Compactus® Power3 mobile storage system is installed. Due to the vibration free movement, the documents are provided with optimal protection.